WeDunia x MommaLuv

Kraamcadeaus, verjaardagscadeaus, kerstcadeautjes: hoe vaak krijg je nou een cadeau dat je echt nodig hebt? Ze zijn op één hand te tellen. Toch krijgen we bij iedere viering iets overhandigd, als gebaar. Of om niet met lege handen aan te komen. Net als MommaLuv, geeft WeDunia.org opnieuw invulling aan het geven van cadeautjes.

Minimalistisch leven, maximale impact

Oprichters Linda Sibie en Martina Andermatt delen hun liefde voor een minimalistische levensstijl. Gedreven om de planeet mooier achter te laten voor hun kinderen, zijn de Nederlandse en Zwitserse moeder aan de slag gegaan met een nieuw platform. Op WeDunia.org inspireren ze ouders, kinderen, scholen en bedrijven met waardevolle cadeau-alternatieven. Zoals MommaLuv!

Jouw pagina, jouw wensen

Op WeDunia.org maak je eenvoudig een eigen pagina aan. Op jouw gepersonaliseerde site laat je vervolgens weten voor welke producten, diensten of stichtingen je warm loopt. Met je verjaardag, afscheid of de geboorte van je kindje in aantocht, stuur je jouw site door naar alle bekenden. Zij zien in één oogopslag hoe ze jou echt blij kunnen maken.

Leven op aarde en onderwater

Er is ruimte voor donaties, inzamelacties, activiteiten en gezamenlijke cadeauwensen. Voor iedere nieuwe gebruiker adopteert WeDunia een stukje koraal, om zo actief bij te dragen aan ecosystemen. Wanneer je dus MommaLuv neerzet op jouw pagina wanneer je een kindje verwacht, dan draag je bij aan het leven op aarde én onderwater. 

Voor 20% korting op de pagina kun je de kortingscode weduniaxmommaluv gebruiken. Ga snel naar wedunia.org!

Ter ere van het 10-jarig bestaan van MommaLuv mochten wij dit prachtige WeDunia cadeautje in ontvangst nemen

Recent news

Jara Precious Jewelry x MommaLuv
Read more
Taj MoM x MommaLuv
Read more