Taj MoM x MommaLuv

Wij hebben de handen ineengeslagen met het duurzame sieradenmerk Taj Amsterdam. De sieraden zijn met de hand gemaakt, van 100% ethisch gerecycled in zilver of 18k gold plate en bevatten ethische edelstenen. De producenten van de sieraden in Indonesië krijgen een eerlijk loon en werken in een veilige werkomgeving.

De sieraden van Taj staan voor duurzaamheid en esthetiek. Het zijn inspirerende kunstwerken. Daarom hebben alle sieraden een wereldse naam, een betekenisvol detail of symbool.

De lijn is verkrijgbaar in Sterling Zilver en Premium Gold Plated

Sinds april 2022 heeft Taj ook een ‘moederlijn’ uitgebracht.

“Een talisman dat symbool staat voor de diepste, puurste en meest onvoorwaardelijke liefde die er is: de liefde tussen een moeder en haar kind.”

Taj MoM bestaat uit zeven hele speciale, personaliseerbare kettingen die de liefdevolle band tussen moeder en kind eren. Iedere ketting geeft de kans om je kinderen dicht bij je hart te dragen, waar je ook gaat. Er zijn kettingen voor zwangere mama’s-to-be en moeders met kinderen van alle leeftijden – allemaal personaliseerbaar door middel van een gravering, geboortesteentjes, foto en/of edelsteentjes die bijvoorbeeld ondersteunend zijn tijdens de zwangerschap.

Wat deze collectie éxtra bijzonder maakt, is dat elk sieraad bijdraagt aan onze missie van MommaLuv.

Taj MoM personaliseerbare kettingen

Bij aankoop van elk Taj MoM sieraad doneert Taj Amsterdam een deel van de opbrengst aan MommaLuv. Op deze manier zal de aankoop van elk MoM sieraad bijdragen aan een veilige start van newborn in Afrika.

De eerste bijdrage die Taj MoM heeft geleverd is voor het pakket voor moeder Vitoria (28) uit Guinee-Bissau. Op 17 december is haar tweede kindje, Riquelme, geboren.

We zijn dankbaar voor deze mooie samenwerking en ernaar uit om samen impact te maken!

Ben je benieuwd naar de prachtige MoM sieraden van Taj?

Bekijk ze hier: https://www.taj.nl/nl/mom/

Recent news

Jara Precious Jewelry x MommaLuv
Read more
WeDunia x MommaLuv
Read more