Stuur een bericht

Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt binnen twee werkdagen een mail terug.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil jij je aanmelden voor het MommaLuv Baby Project? Klik dan hier

Neem contact op

Stichting MommaLuv

Mandy Ladan
Founder MommaLuv
mandy@mommaluv.nl

Irisplein 37
2565 TD Den Haag

kvk-nummer: 54605628

IBAN: NL17 INGB 0006 0801 59
t.a.v. Stichting MommaLuv te Den Haag

Stichting MommaLuv is per 14 augustus 2019 aangemerkt als ANBI

Bedankt voor je bericht!

Veelgestelde vragen

 • Wat gebeurt er als ik met mijn donatie boven het bedrag van een MommaLuv-pakket uitkom?

  In dat geval kunnen we je koppelen aan nog een moeder. Afhankelijk van de hoogte van je donaties kunnen we inschatten of en waar we nog een extra moeder aan een babypakket kunnen helpen.

 • Verschijnen mijn gegevens ook op de website of op de Facebookpagina van Stichting MommaLuv?

  Op de website en de sociale mediakanalen publiceren we foto’s van moeders in de ontwikkelingslanden met daarbij een vermelding dat je haar op weg helpt met een babypakket van MommaLuv. We vermelden alleen je voornaam. Laat het ons weten als je hier bezwaar tegen hebt. Op de website en de Facebookpagina plaatsen we ook regelmatig testimonials en foto’s van oud-deelnemers, maar uitsluitend met toestemming.

 • Ik ben niet zwanger, maar wil wel MommaLuv helpen. Hoe kan dat?

  Je kunt ook donateur worden of een eenmalige donatie geven. En het is mogelijk om geld in te zamelen voor MommaLuv bij een andere gelegenheid, zoals een evenement. Neem in al deze gevallen even contact met ons op. Dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.

 • Kan ik na de kraamtijd contact blijven houden met de moeder en baby aan wie ik gekoppeld ben?

  Dat kunnen we niet garanderen. Vooral in de Afrikaanse landen leven de vrouwen vaak een nomadisch bestaan waarbij ze van dorp naar dorp trekken, afhankelijk van waar er werk is. Ook wonen veel moeders die wij helpen in onherbergzame gebieden waar onze contactpersonen niet vaak komen. Als je het bijvoorbeeld leuk vindt om de moeders te laten weten hoe het met jouw kindje is, kunnen we dit wel aangeven bij de contactpersonen.

 • Waar zijn de organisatiekosten uit opgebouwd?

  MommaLuv houdt 20% organisatiekosten in op de donaties. Dit percentage is nodig om de btw, overhead- en andere bijkomende kosten te dekken. Dit zijn bijvoorbeeld transactiekosten en reiskosten van de contactpersonen in de ontwikkelingslanden. Maar ook kosten die gemaakt worden om MommaLuv in Nederland zo goed mogelijk te laten functioneren, waaronder de kosten voor de website, of promotiemateriaal. MommaLuv heeft als stichting geen winstoogmerk.