MommaLuv Birth Project

Veilig een kindje op de wereld zetten, waar je ook woont

Hoe graag we het ook anders zien; het is niet altijd vanzelfsprekend om veilig een kindje op de wereld te zetten. Zeker aan de ándere kant van de wereld. Vrouwen in Afrika lopen 33 keer zoveel risico om tijdens de bevalling te overlijden. Het ziekenhuis is vaak te ver weg. Of het kraampakket, dat je zelf moet meenemen, te duur. MommaLuv vindt dat iedere vrouw recht heeft op een veilige bevalling. Waar je ook woont. Zo is ons Birth Project geboren.

Join het MommaLuv Birth Project

Als mama-to-be in Nederland bestel je eenvoudig een medisch kraampakket met alle benodigdheden voor jouw bevalling. Een soortgelijk pakket kan in Afrika letterlijk het verschil betekenen tussen leven of dood. Voor slechts 20 euro doneer je een medisch kraampakket aan een aanstaande moeder. Je zorgt ervoor dat ze alles in huis heeft voor een hygiënische bevalling. Dankzij jou krijgt nóg een kindje een gezonde start.

Lokale Luv

MommaLuv stelt de medische pakketten ter plaatse samen. Zo ondersteunen we lokale ondernemers.

Wil jij ook van grote betekenis zijn voor een kleintje?

1. Vul je naam en e-mailadres in
2. Reken af et voilà; MommaLuv gaat aan de slag
3. Ontmoet de vrouwen die we met dit project ondersteunen in de bedankmail

MommaLuv Birth Project

Ik doe mee aan het MommaLuv Birth Project en doneer 20 euro voor een medisch kraampakket in Afrika!

Natalis draagt het MommaLuv Birth Project een warm hart toe.

Wat doet MommaLuv nog meer?
Wist je dat MommaLuv ook een mooi alternatief biedt voor kraamcadeautjes? MommaLuv kan jou, voordat je kindje er is, verbinden aan een mama-to-be in Afrika. Deze vrouw is rond dezelfde tijd uitgerekend als jij. Dankzij donaties van jouw kraambezoek ontvangt zij een babypakket met basisbenodigdheden uit jullie naam. Zo geef je nóg een kindje een gezonde en veilige start.

Lees meer over MommaLuv