Jara Precious Jewelry x MommaLuv

Sinds kort werkt MommaLuv samen met Jara Precious Jewelry. Een nieuw sieradenmerk, opgericht door Randa Elias.

Jara Precious Jewelry is ontstaan vanuit de moederwens en pure moederliefde. Randa zelf is inmiddels moeder van twee heerlijke kinderen, maar de reis naar zwangerschap verliep bij haar niet zonder slag of stoot. Dit inspireerde haar om een merk neer te zetten waarbij de vrouw in het middelpunt wordt gezet en waarbij elk sieraad speciaal is ontworpen voor de vrouw of mama (to be).

De naam Jara ontstond uit een combinatie van de namen van haar eerste zoon en haar eigen naam: Jayce & Randa. Toen ze in verwachting raakte van haar tweede kindje, een dochter, hoefde ze niet lang hoefde na te denken en wist ze meteen dat Jara haar naam zou zijn.

Voor Randa en voor haar merk Jara Precious Jewelry is “teruggeven” een essentieel onderdeel van goed ondernemerschap. Omdat zij het belangrijk vinden om iets terug te doen en in geluk te delen, doneren zij bij aankoop van elk sieraad 10% aan MommaLuv.

Volgens Mandy is de samenwerking tussen Jara Precious Jewelry en MommaLuv een “match made in heaven”. Zij zegt hierover: “Jara sluit helemaal aan op waar ik voor sta: moeders onder elkaar en giving back. Ik ga aan op vrouwelijke ondernemers die vanuit het moederschap hun bedrijf opzetten. De match met Randa was er meteen. Je voelt de passie als je met haar praat. Echt bijzonder”. 

De zwangerschapssieraden en mama-sieraden van Jara Precious Jewelry zijn een ode aan motherhood en aan het leven zelf. Het universele van moederliefde is ook terug te zien in alles wat MommaLuv doet.

De visie die het merk heeft, is dus overduidelijk dat ze graag iets terug willen doen voor een ander. Ook willen ze de negatieve impact op onze planeet minimaliseren. Daarom werken ze enkel met 100% gerecycled 18-karaats goud en 100% gerecycled sterling zilver.

De sieraden worden in Italië geproduceerd om zo de uitstoot van transport te verminderen. En ze zien er persoonlijk op toe dat er geen kinderarbeid of enige andere vorm van schending van mensenrechten plaatsvindt in de fabrieken waar de sieraden worden geproduceerd.

Always Mama sieraden

Momenteel heeft Jara Precious Jewelry 3 collecties:

De Baby Bump collectie:

Deze collectie is speciaal ontworpen voor vrouwen met een sterke kinderwens die graag zwanger willen worden. Goed voor jezelf zorgen is een belangrijke eerste stap om zo je vruchtbaarheid te bevorderen. De sieraden kunnen je daarbij ondersteunen, want bij deze zwangerschapssieraden werken zij onder andere met maansteen. Een steen die bekend staat als steen van de vruchtbaarheid en van de voortplanting. Maansteen biedt ondersteuning tijdens de zwangerschap en kan helpen bij een kinderwens, omdat de steen verbonden is met de prachtige, krachtige, vrouwelijke energie. 

De Always Mama Collectie:

Dan is er de Always Mama Collectie. Een mama-sieraad speciaal voor alle moeders (to be). Ben jij zwanger of net bevallen? Dan kunnen deze sieraden jou net dat extra steuntje in de rug geven.

In deze collectie is rozenkwarts verwerkt. Deze zachte en kalmerende kristal staat bekend als steen van de liefde. De steen ondersteunt tijdens de zwangerschap omdat het kan zorgen voor ontspanning en een gevoel van veiligheid. Na de bevalling bevordert de steen het herstel van de kersverse moeder en helpt het de baby zich welkom te voelen in onze wereld. De mama-sieraden zijn er niet alleen voor de moeder, maar ook voor de newborn.

De Tiny Stars Collectie:

En als laatst de mooie Tiny Stars collectie. Een persoonlijke favoriet van ons MommaLuv team. Deze collectie bestaat uit prachtig mooie gedenksieraden voor wanneer blij verwachten soms helaas omslaat in een enorm verdriet wanneer iemand haar kindje voor, tijdens of kort na de geboorte verliest. Een gedenksieraad is er dan ook, om jou een tastbare herinnering te bieden of iemand te steunen met een troostcadeau na een miskraam, stilgeboorte of ander verlies.

Een verloren baby heeft voor altijd een plekje in je hart, maar misschien wil je het verlies ook op een andere manier met je meedragen. Voor de gedenksieraden werkt Jara Precious Jewelry ook met de rozenkwarts. De zachte en kalmerende edelsteen verlicht het hart en biedt troost bij verdriet.

We zijn ontzettend trots en dankbaar om samen te werken met dit mooie merk!

Wil jij meer weten over Jara Precious Jewelry? Bekijk dan de website:
http://www.jarajewelry.nl

Recent news

Taj MoM x MommaLuv
Read more
WeDunia x MommaLuv
Read more