Return to Sender x MommaLuv

Wat krijg je als twee organisaties die zo geweldig bij elkaar passen de handen ineenslaan? Een liefdesbaby! Zo zien wij de samenwerking tussen Return to Sender en MommaLuv.

Vandaag herlanceren wij onze babyshower pakketten. Dat waarmee we babyshowers anno 2020 een diepere betekenis zullen gaan geven.

Babyshowers zijn tegenwoordig de orde van de dag. Het is natuurlijk fantastisch om met een groep vrouwen een mama-to-be te verrassen en het leventje op komst met elkaar te vieren. Vaak gaat dit gepaard met cadeautjes in overvloed. Return to Sender en MommaLuv hebben een prachtige manier gevonden om hier meer betekenis aan te geven. Een manier waarop ook vrouwen in ontwikkelingslanden dit babyfeestje ‘meevieren’.

Onze babyshowerpakketten bestaan uit prachtige producten uit de babycollectie van Return to Sender. Alles handgemaakt door vakvrouwen in ontwikkelingslanden. Maar er wordt nóg een moeder in het zonnetje gezet. We zorgen er namelijk voor dat er een moeder en newborn uit Afrika worden verrast met een MommaLuv-pakket. Dit schenken wij uit naam van de moeder hier. Bij het grote babyshowerpakket ontvang je dus ook een foto en het verhaal van de mama en newborn daar.

Klik hier om naar de webshop van Return to Sender te gaan en de babyshower pakketten beter te bekijken!

#returntosenderxmommaluv – samen gaan we zoveel moeders helpen!

Recent news

Jara Precious Jewelry x MommaLuv
Read more
Taj MoM x MommaLuv
Read more