leBump x MommaLuv

Deze samenwerking is ons op het lijf geschreven. Letterlijk én figuurlijk. leBump Studio vereeuwigt namelijk zwangere vrouwen. Dankzij 3d-fotografie en de combinatie met traditionele ambachten creëren de zussen Hüsne en Semra een beeldje van jouw lichaam. Van elk verkocht beeldje gaat er een bedrag naar MommaLuv. Met jouw kunstwerk draag je direct bij aan een gezonde en veilige start voor een mama en baby in Afrika. Als dat geen ode is aan het moederschap!

In brons, glas of gips look

Op zoek naar een manier om haar derde zwangerschap vast te leggen, richt Hüsne met haar zus Studio leBump op. De zussen zijn geïnspireerd door klassieke kunst. Dat zie je dan ook terug in de verschillende uitvoeringen van de beeldjes. Laat je je buik gieten in brons of glas? Of ga je voor een messing-  of gips look? De hele collectie bestaat uit kunstwerken. 

Het symbool voor jouw transformatie

Wanneer je babybuik goed zichtbaar is – tussen week 30 en 36 – ben je welkom bij leBump. In de studio heb je alle ruimte om de verschillende beelden te bekijken en de uitvoering, houding en het formaat te kiezen. Het team positioneert je in de houding van je dromen om alles vast te leggen. Na de sessie geniet jij van de laatste weken van je zwangerschap, terwijl het team aan de slag gaat met jouw kunstwerk. In de kraamperiode gaat de deurbel. De postbode haalt je uit je baby-cocoon. Daar is je beeld! Het symbool voor jouw transformatie.

Een waardevol cadeau voor twee mama’s

Na de bevalling is het bijna niet voor te stellen dat je baby ooit in je buik zat. Ook de rondingen ga je ineens missen. Hoe mooi is het dan om een herinnering te hebben aan de tijd waarin je jezelf het meest krachtig en kwetsbaar voelt? Tegelijkertijd is het prachtig om te weten dat je van betekenis bent voor nóg een kindje. Dankzij jouw kunstwerk is MommaLuv in staat om meer babypakketten uit te delen in Afrika. Zo’n pakket bevat de basisbenodigdheden voor de kraamtijd. Alles voor een gezonde en veilige start. leBump is dus een waardevol cadeau voor jezelf én nog een mama.

Bezoek de website van leBump: https://lebumpstudio.com/

Recent news

Jara Precious Jewelry x MommaLuv
Read more
Taj MoM x MommaLuv
Read more