Doneren

Wij van Stichting MommaLuv zijn enorm dankbaar voor iedere donatie die er binnenkomt. Hiermee kunnen we nog meer Afrikaanse moeders ondersteunen met een pakket met babyspullen na de geboorte van hun kindje, maar kunnen we ook onze activiteiten uitbreiden. Zo geven wij bijvoorbeeld seksuele voorlichting aan tieners met het MommaLuv Teen Project en reiken wij kraammaterialen uit aan zwangere vrouwen met het MommaLuv Birth Project.

Er zijn verschillende manieren van doneren. Je kunt via onderstaande tool heel makkelijk een eenmalige donatie doen, of deze instellen op maandelijks of jaarlijks. Wil je een langere commitment aangaan en MommaLuv voor een periode van minimaal 5 jaar ondersteunen (waardoor dit je zelfs belastingvoordeel oplevert)? Lees dan hieronder verder bij ‘periodiek schenken’.

Waarom doneren?

  • Je bent met je donatie van wezenlijke betekenis voor moeders en baby's in Afrika.
  • Je helpt stichting MommaLuv om structureel meer moeders te kunnen ondersteunen met pakketten vol hoognodige babyspullen.
  • Door jouw donatie kan Stichting MommaLuv haar activiteiten in Afrika uitbreiden met o.a. seminars voor tieners en zwangere vrouwen.

Periodiek schenken

Wist je dat je in Nederland belastingvoordeel kunt krijgen door te schenken aan een goed doel met een ANBI-status (zoals Stichting MommaLuv)? Deze giften, mits voor een periode van 5 jaar vastgelegd, kunnen worden afgetrokken van de inkomstenbelasting waardoor de Belastingdienst eigenlijk meebetaalt aan jouw gift.

Lees meer