Meet Team MommaLuv – A Coffee with Vivian

Naam: Vivian Svendsen
Rol: Bestuurslid

Waarom werk je bij MommaLuv?

Toen ik een interview met Mandy hoorde, wist ik dat ik iets voor de stichting wilde betekenen. Haar visie op het delen vanuit overvloed, op basis van gelijkwaardigheid, spreekt mij enorm aan. Nu Mandy een bestuur achter zich heeft dat ze vertrouwt en waarmee sparren altijd mogelijk is, heeft zij de ruimte om te doen waar ze goed in is. Om te shinen!

Welk MommaLuv-verhaal heeft jou geraakt?

Mandy is de Nederlandse mama die mij inspireert. Zij is het bewijs dat iemand met een visie een degelijk verschil maakt in de wereld waarin wij leven. Wacht niet af: volg je droom/visie en durf groots te dromen.

Wat heb je geleerd van je eigen moeder?

Openheid en vrijheid in wie je wilt zijn. Als ik haar om advies vroeg, zei ze altijd: “als jij maar gelukkig bent”. Soms gekmakend, zeker als je op zoek bent naar een mening. Door elke keer de bal terug te kaatsen en mij zelf beslissingen te laten nemen, leerde ik verantwoordelijkheid te nemen voor mijn keuzes en daarmee ook: mijn leven.

Welke wijsheid wil je zelf nalaten?

Wij creëren allemaal onze eigen werkelijkheid: in alles wat we horen en zien. Of juist in wat we besluiten te negeren. We zoeken bewijs voor onze eigen overtuigingen en luisteren vaak niet vanuit openheid. Echt luisteren, is niet denken aan dat tante Anna bijna hetzelfde is overkomen, maar open staan voor het verhaal en de ervaringen van de verteller. Als wij meer op deze manier naar elkaar luisteren, ziet de wereld er, mijn inziens, anders uit.


Recent blogs

Mission
We gaan het anders doen
Read more
MommaLuv
Een persoonlijk verhaal van Daphne
Read more