Meet Team MommaLuv – A Coffee with Eva

Naam: Eva Geldermans
Rol: Virtual Assistent

Waarom werk je bij MommaLuv?

Zwanger van mijn tweede kindje heb ik meegedaan aan MommaLuv. Ik had al zoveel spullen, wat heb ik verder nou nodig naast een gezonde baby? Omdat kraamcadeautjes goed zijn bedoeld, heb ik de keuze aan het kraambezoek gelaten. Na mijn zwangerschap bleef het gevoel dat ik iets wil geven. Ik heb Mandy, founder van MommaLuv, benaderd. Sinds oktober 2020 werk ik voor de stichting. Ik hoop nog lang met dit team te werken.

Hoe ziet je werkdag eruit?

Terwijl mijn oudste naar school is en de jongste slaapt, werk ik voor MommaLuv. Ik werk gemiddeld drie uur per week als Virtual Assistent. Zo maak ik shareables voor Instagram en schrijf ik persoonlijke kaartjes aan de Nederlandse deelnemers.

Welk MommaLuv-verhaal heeft jou geraakt?

Geen afzonderlijk verhaal, maar het totaalplaatje. Het gevoel van samen delen en een ander wat gunnen. Weten dat jij het goed hebt en een het veel harder nodig heeft. Dat raakt me.

Wat heb je geleerd van je eigen moeder?

Gastvrijheid. Mijn broertje, zusje en ik staan voor mijn moeder op de eerste plaats. Als ik geen in heb om te koken of ik zit omhoog met de kinderen, staat de deur altijd open. Ook laat mijn moeder zien dat leeftijd maar een getal is. Het lijkt me te gek om later ook met mijn eigen kinderen naar de sauna en Pinkpop te gaan.

Welke wijsheid wil je zelf nalaten?

Doe wat goed voelt en bij je past, ongeacht of anderen dat ‘normaal’ vinden.

Recent blogs

Mission
We gaan het anders doen
Read more
MommaLuv
Een persoonlijk verhaal van Daphne
Read more