Terug naar de tijd waarin ik me als jonge moeder een beetje verloren voelde. Nadat Gioia was geboren had ik er twee grootse ambities bij: een zo goed mogelijke moeder zijn én MommaLuv. Want mét mijn oudste dochter kwam MommaLuv ter wereld. Alle moeders onder ons weten dat wanneer AL je tijd  ‘ineens’ opgeslokt wordt door een baby, je extreme focus en productiviteit moet aanboren om ook nog andere ambities na te streven. Ik vond het moeilijk, ik vond het zwaar, en ik dacht dat ik de enige was.

Ik zie om mij heen dat veel vrouwen denken dat zij óf een goede moeder zijn, óf hun droombaan kunnen nastreven. Karen van Hardhout en Porselein gelooft niet in of-of, maar in en-en. Zij gelooft dat je met de juiste aanpak naar beide ambities kan luisteren. Karen begeleidt vrouwen naar een vervullende carrière en heeft daar een knettergoed (gratis!)  E-book over geschreven. Op www.hardhoutenporselein.nl/stappenplan kun je deze downloaden.

Waarom deel ik dit? In de eerste plaats omdat ik oprecht denk dat er veel jonge moeders rondlopen die hetzelfde ervaren als ik destijds: net moeder en grote ambities op werkgebied. Karen kan daarbij helpen en daarom is haar bedrijf zo waardevol. In de tweede plaats is Hardhout en Porselein al jaren een hele fijne samenwerkingspartner van MommaLuv. Karen is vaste sponsor en uit naam van haar bedrijf hebben we al vele moeders en baby’s in ontwikkelingslanden aan een MommaLuv-pakket mogen helpen. ‘We rise by lifting others’.

Recent blogs

Mission
We gaan het anders doen
Read more
MommaLuv
Een persoonlijk verhaal van Daphne
Read more