Decade of MommaLuv

Feest! Je bent uitgenodigd voor ‘A Decade of MommaLuv’

Wat zijn we trots! MommaLuv bestaat alweer 10 jaar. We vieren dit jubileum met een speciale veiling: ‘Decade of MommaLuv’. Op 2 september openden we de veiling in NOOK Gallery in Den Haag. De rest van de maand zijn de tien artworks te bewonderen én kun je een bod plaatsen. Met deze collectie brengen we een ode aan het moederschap: dat overal ter wereld in de kern hetzelfde voelt. Natuurlijk komt de opbrengst volledig ten goede aan alle moeders die wij ondersteunen in het Afrikaanse continent. Een project voor en door vrouwen dus! Laten we je even voorstellen aan de betrokken ondernemers.

Meet the team

In september 2019 opende Cila d’Oliveira NOOK Gallery in Den Haag. Het idee? Kunst toegankelijk maken en haar liefde voor Portugal delen. Inmiddels is NOOK Gallery uitgegroeid tot een plek waar gelijkgestemden samenkomen voor een workshop, lezing en events.

Loes Willems is eigenaresse van Scandinavian Vintage én een enthousiaste oud-deelneemster van MommaLuv. Ze is een enorm voorstander van hergebruik en consuminderen.Loes verkoopt meubels uit de Mid-Century Modern die zij zelf opknapt.

Jessie Hoefnagel is de kunstenares van de artworks die geveild worden. Haar inspiratie? Alledaagse observaties, twijfels, gedachten en fantasieën. Nieuwsgierig naar de kunstwerken voor MommaLuv? Bekijk de collectie hier. En bepaal vast welk werk jij in handen wilt krijgen!

En… bieden maar!

Bied hier op jouw favoriete artwork. Je hebt tot 30 september de tijd om te blijven opbieden. De kunstwerken zijn begin oktober af te halen in NOOK Gallery in Den Haag. Grijp je mis? Of wil je met een klein bedrag toch bijdragen aan the greater good? We hebben alle werken gebundeld in een set van 10 postkaarten. Happy bidding & shopping!

Recent blogs

Mission
We gaan het anders doen
Read more
MommaLuv
Een persoonlijk verhaal van Daphne
Read more