Voorkom het krijgen van onnodige kraamcadeaus en geef een baby in een ontwikkelingsland een betere start

MommaLuv Baby Project

MommaLuv koppelt zwangere vrouwen in Nederland aan zwangere vrouwen in ontwikkelingslanden. Na de geboorte van het kindje hier ontvangen de ouders geen kraamcadeautjes, maar een donatie voor de moeder en baby daar.

Lees meer
MommaLuv Birth Project

Als mama-to-be in Nederland bestel je eenvoudig een medisch kraampakket met alle benodigdheden voor jouw bevalling. Een soortgelijk pakket kan in Afrika letterlijk het verschil betekenen tussen leven of dood. Voor slechts 20 euro doneer je een medisch kraampakket aan een aanstaande moeder.

Lees meer
MommaLuv Shop

Ook als je zelf geen kindje verwacht kun je natuurlijk een cadeau schenken aan een moeder en baby in een ontwikkelingsland. Een cadeau dat écht bijdraagt aan de gezondheid van het nieuwe leventje. Of wat dacht je ervan om zo’n mooi symbolisch cadeau te geven als je bij iemand op kraambezoek gaat? Bezoek onze MommaLuv Shop!

Lees meer

Het verhaal van MommaLuv

Stel je bent op meerdere vlakken van je leven bezig met duurzaamheid. Je eet bewust, doet aan afvalscheiding en probeert zo min mogelijk te consumeren. En dan.. word je zwanger. Hét moment dat bij je vrienden en familie alle remmen los gaan op het gebied van babyshoppen. Je huis raakt vol, je ontdekt dat je eigenlijk alles wel compleet hebt en je baby moet nog geboren worden. En dan te bedenken dat er aan de andere kant van de wereld moeders zijn die net zo uitkijken naar de geboorte van hun kindje, maar voor wie dat wel gepaard gaat met zorgen of ze hun baby wel alles kunnen bieden wat het nodig heeft.

Over ons

Het verhaal van MommaLuv

“Toen ik tijdens mijn zwangerschap hoorde van MommaLuv wist ik meteen dat dit het doel was waarmee de geboorte van onze zoon gevierd moest worden. Kraamcadeaus hadden we écht niet nodig en uit naam van Fos andere baby’s op weg helpen vonden we een mooie gedachte.”

“Bij zowel de geboorte van onze zoon als die van onze dochter hebben wij meegedaan met MommaLuv. Vooral dat de besteding van het gedoneerde geld volledig gespecificeerd werd gemaild is een groot pluspunt, alles is volledig transparant.”

“Toen ik zwanger was van Beer, onze derde, kwam ik via social media bij MommaLuv terecht en dit was een schot in de roos. Ik ben me altijd erg bewust van hoe ontzettend goed we het hier hebben en zeker bij zoiets puurs en kwetsbaars als het krijgen van een kind is het zo ontzettend fijn om andere moeders in andere delen van de wereld te kunnen helpen.”

“Toen ik bij een vriendin dit gave project voorbij zag komen, wist ik: mochten we na onze dochter nog een kindje krijgen, dan doen we hier aan mee! Voor ons voelt het als een klein gebaar, maar we zien er iets groots en moois voor terug. Wij hebben al zoveel spullen, en de moeders van dit project hebben hele andere zorgen dan een leuk pakje uitzoeken. Zij hebben de basis spullen hard nodig. Na onze oudste kregen wij nog 2 kinderen waarbij we hebben meegedaan aan dit project.”

“Toen ik zwanger was van onze 2e dochter kreeg ik vaak de vraag of we nog cadeauwensen hadden. Maar wat heb je nog te wensen als je alles al hebt, of de luxe hebt dat je het zelf kan kopen als dat nodig is? Via social media kwam ik bij MommaLuv terecht en ik was meteen enthousiast. Wat een fantastische stichting hebben Mandy en haar team opgezet. Heel mooi om op deze manier iets te kunnen betekenen voor andere moeders en kinderen en om dit later ook aan onze eigen dochters te kunnen vertellen.”