Het verhaal van Rosemary

Annemarije, Marco en Daan zijn gekoppeld aan Rosemary. Zij komt uit Windhoek-Namibië. Zij woont in Katutura, de grootste sloppenwijk van het land. Rosemary is 21 jaar oud en woont samen met haar oma, tante en drie broers in huis. Zij is op 12 juli 2020 uitgerekend van haar eerste kindje. De vader van dit kindje heeft Rosemary verlaten toen zij hem vertelde over de zwangerschap en hij geeft aan dat hij niet gaat bijdragen. Rosemary zal haar kind dus alleen gaan opvoeden. Zij is zelf helaas nooit naar school geweest en kan niet lezen en schrijven. Dat maakt het voor haar moeilijk om aan werk te komen. Ondersteuning in de vorm van een MommaLuv-pakket als haar kindje straks geboren is, is zeer welkom. Daaraan draag je met je donatie een steentje bij. Wil je graag anoniem doneren, dan kun je bij voornaam Anoniem invullen. Het e-mailadres dat je invult wordt nergens op de website getoond.

Het verhaal van Rosemary

Geboortekaartje

Wij realiseren ons hoeveel geluk wij hebben gehad dat wij een kindje hebben gekregen dat in een veilige omgeving geboren is, omringd door zorg en liefde.

Dit is in ontwikkelingslanden niet altijd vanzelfsprekend.

Wij willen jullie vragen om een eventueel kraamcadeau geheel of gedeeltelijk te doneren aan Stichting MommaLuv. De giften zullen heel concreet ingezet worden om o.a. kleding, verzorgingsproducten en een klamboe voor deze moeder en haar newborn te kopen. Op deze manier schenkt ons kindje de kraamcadeautjes als het ware aan haar baby.

Zo geven wij iets van ons geluk aan deze moeder door.

Wat is MommaLuv?

Stel je bent op meerdere vlakken van je leven bezig met duurzaamheid. Je eet bewust, doet aan afvalscheiding en probeert zo min mogelijk te consumeren. En dan.. word je zwanger. Hét moment dat bij je vrienden en familie alle remmen los gaan op het gebied van babyshoppen. Je huis raakt vol, je ontdekt dat je eigenlijk alles wel compleet hebt en je baby moet nog geboren worden. En dan te bedenken dat er aan de andere kant van de wereld moeders zijn die net zo uitkijken naar de geboorte van hun kindje, maar voor wie dat wel gepaard gaat met zorgen of ze hun baby wel alles kunnen bieden wat het nodig heeft.

Lees meer over MommaLuv

Wat is MommaLuv?