Het verhaal van Edwina

Edwina komt uit Windhoek-Namibië. Zij woont in Katutura, de grootste sloppenwijk van het land. Edwina is 23 jaar oud en dit wordt al haar 4e kindje. Zij is op 7 juni 2020 uitgerekend. Alle kinderen zijn van dezelfde vader. Het zijn drie meisjes: Aisha van 5 jaar oud, Shamaija van 4 jaar oud en Kimberly van 1 jaar oud. Edwina en haar vriend hopen nu op een zoontje. Edwina woont niet met haar vriend samen, maar in een familiehuis met 20 andere familieleden. Haar moeder, ooms, tantes, broers, zussen en hun kindjes. Gezellige drukte dus. Edwina's hobby is het spelen van netbal. Zij wil na de geboorte van haar kindjes weer snel aan het werk. Helaas heeft haar vriend geen vast inkomen. Ondersteuning in de vorm van een MommaLuv-pakket als hun kindje straks geboren is, is zeer welkom.

Het verhaal van Edwina

Geboortekaartje

Wij realiseren ons hoeveel geluk wij hebben gehad dat wij een kindje hebben gekregen dat in een veilige omgeving geboren is, omringd door zorg en liefde.

Dit is in ontwikkelingslanden niet altijd vanzelfsprekend.

Wij willen jullie vragen om een eventueel kraamcadeau geheel of gedeeltelijk te doneren aan Stichting MommaLuv. De giften zullen heel concreet ingezet worden om o.a. kleding, verzorgingsproducten en een klamboe voor deze moeder en haar newborn te kopen. Op deze manier schenkt ons kindje de kraamcadeautjes als het ware aan haar baby.

Zo geven wij iets van ons geluk aan deze moeder door.

Wat is MommaLuv?

Stel je bent op meerdere vlakken van je leven bezig met duurzaamheid. Je eet bewust, doet aan afvalscheiding en probeert zo min mogelijk te consumeren. En dan.. word je zwanger. Hét moment dat bij je vrienden en familie alle remmen los gaan op het gebied van babyshoppen. Je huis raakt vol, je ontdekt dat je eigenlijk alles wel compleet hebt en je baby moet nog geboren worden. En dan te bedenken dat er aan de andere kant van de wereld moeders zijn die net zo uitkijken naar de geboorte van hun kindje, maar voor wie dat wel gepaard gaat met zorgen of ze hun baby wel alles kunnen bieden wat het nodig heeft.

Lees meer over MommaLuv

Wat is MommaLuv?