Koosje en Frerik zijn gekoppeld aan Nhadje

Dit is Nhadje. Ze is 39 jaar oud en verwacht haar tweede kindje in juni. Nhadje verloor haar dochtertje een aantal jaar geleden op tweejarige leeftijd. Ze vindt het spannend om weer zwanger te zijn, maar kijkt erg uit naar het kindje. Nhadje werkt parttime als schoonmaakster en als kleuterleidster. Ze is niet getrouwd maar wel al lange tijd samen met haar vriend. Hij is een taxichauffeur. Ze wonen in Guinee-Bissau. Dit is één van de armste landen ter wereld. Ondersteuning in de vorm van een MommaLuv-pakket wanneer de baby straks geboren is, is erg welkom.

Koosje en Frerik zijn gekoppeld aan Nhadje

Geboortekaartje

Wij realiseren ons hoeveel geluk wij hebben gehad dat wij een kindje hebben gekregen dat in een veilige omgeving geboren is, omringd door zorg en liefde.

Dit is in ontwikkelingslanden niet altijd vanzelfsprekend.

Wij willen jullie vragen om een eventueel kraamcadeau geheel of gedeeltelijk te doneren aan Stichting MommaLuv. De giften zullen heel concreet ingezet worden om o.a. kleding, verzorgingsproducten en een klamboe voor deze moeder en haar newborn te kopen. Op deze manier schenkt ons kindje de kraamcadeautjes als het ware aan haar baby.

Zo geven wij iets van ons geluk aan deze moeder door.

Wat is MommaLuv?

Stel je bent op meerdere vlakken van je leven bezig met duurzaamheid. Je eet bewust, doet aan afvalscheiding en probeert zo min mogelijk te consumeren. En dan.. word je zwanger. Hét moment dat bij je vrienden en familie alle remmen los gaan op het gebied van babyshoppen. Je huis raakt vol, je ontdekt dat je eigenlijk alles wel compleet hebt en je baby moet nog geboren worden. En dan te bedenken dat er aan de andere kant van de wereld moeders zijn die net zo uitkijken naar de geboorte van hun kindje, maar voor wie dat wel gepaard gaat met zorgen of ze hun baby wel alles kunnen bieden wat het nodig heeft.

Lees meer over MommaLuv

Wat is MommaLuv?