Miriam en Frank zijn gekoppeld aan Ada

Dit is Ada. Ze is 21 jaar oud en verwacht binnenkort haar eerste kindje. Ze woont in Guinee-Bissau. Dit is één van de armste landen ter wereld. Ada zit nog op school en verkoopt na schooltijd broodjes met vis en bonen aan de kant van de weg. Haar vriend is onlangs naar Portugal vertrokken om te gaan werken. Hij zal haar dan geld sturen en denkt zo een beter leven voor zijn kindje te creëren. Ada heeft het zwaar met dit besluit. Ondersteuning in de vorm van een MommaLuv-pakket wanneer de baby straks geboren is, is erg welkom.

Miriam en Frank zijn gekoppeld aan Ada

Geboortekaartje

Wij realiseren ons hoeveel geluk wij hebben gehad dat wij een kindje hebben gekregen dat in een veilige omgeving geboren is, omringd door zorg en liefde.

Dit is in ontwikkelingslanden niet altijd vanzelfsprekend.

Wij willen jullie vragen om een eventueel kraamcadeau geheel of gedeeltelijk te doneren aan Stichting MommaLuv. De giften zullen heel concreet ingezet worden om o.a. kleding, verzorgingsproducten en een klamboe voor deze moeder en haar newborn te kopen. Op deze manier schenkt ons kindje de kraamcadeautjes als het ware aan haar baby.

Zo geven wij iets van ons geluk aan deze moeder door.

Wat is MommaLuv?

Stel je bent op meerdere vlakken van je leven bezig met duurzaamheid. Je eet bewust, doet aan afvalscheiding en probeert zo min mogelijk te consumeren. En dan.. word je zwanger. Hét moment dat bij je vrienden en familie alle remmen los gaan op het gebied van babyshoppen. Je huis raakt vol, je ontdekt dat je eigenlijk alles wel compleet hebt en je baby moet nog geboren worden. En dan te bedenken dat er aan de andere kant van de wereld moeders zijn die net zo uitkijken naar de geboorte van hun kindje, maar voor wie dat wel gepaard gaat met zorgen of ze hun baby wel alles kunnen bieden wat het nodig heeft.

Lees meer over MommaLuv

Wat is MommaLuv?