Ilonka en Martijn zijn gekoppeld aan Judite

Dit is Judite. Ze is 26 jaar oud en verwacht haar derde kindje in juni. Judite en haar man hebben al twee zoons van 9 en 6 jaar oud. Judite geeft lachend aan dat ze een dochter heel leuk zou vinden dit keer. Judite verkoopt mango's op straat. Wanneer het mangoseizoen voorbij is, vergezelt ze haar man bij zijn werk op de rijstvelden. Ze wonen in Guinee-Bissau. Dit is één van de armste landen ter wereld. Ondersteuning in de vorm van een MommaLuv-pakket wanneer de baby straks geboren is, is erg welkom.

Ilonka en Martijn zijn gekoppeld aan Judite

Geboortekaartje

Wij realiseren ons hoeveel geluk wij hebben gehad dat wij een kindje hebben gekregen dat in een veilige omgeving geboren is, omringd door zorg en liefde.

Dit is in ontwikkelingslanden niet altijd vanzelfsprekend.

Wij willen jullie vragen om een eventueel kraamcadeau geheel of gedeeltelijk te doneren aan Stichting MommaLuv. De giften zullen heel concreet ingezet worden om o.a. kleding, verzorgingsproducten en een klamboe voor deze moeder en haar newborn te kopen. Op deze manier schenkt ons kindje de kraamcadeautjes als het ware aan haar baby.

Zo geven wij iets van ons geluk aan deze moeder door.

Wat is MommaLuv?

Stel je bent op meerdere vlakken van je leven bezig met duurzaamheid. Je eet bewust, doet aan afvalscheiding en probeert zo min mogelijk te consumeren. En dan.. word je zwanger. Hét moment dat bij je vrienden en familie alle remmen los gaan op het gebied van babyshoppen. Je huis raakt vol, je ontdekt dat je eigenlijk alles wel compleet hebt en je baby moet nog geboren worden. En dan te bedenken dat er aan de andere kant van de wereld moeders zijn die net zo uitkijken naar de geboorte van hun kindje, maar voor wie dat wel gepaard gaat met zorgen of ze hun baby wel alles kunnen bieden wat het nodig heeft.

Lees meer over MommaLuv

Wat is MommaLuv?