Inge en Victor zijn gekoppeld aan Avelina

Avelina Lusato is 21 jaar oud en woont in Mwanza-Tanzania. Zij heeft al een dochtertje van 2 jaar oud genaamd Halimu. Zij en haar man Isa verwachten in december hun tweede kindje. Avelina heeft zelf een klein handeltje in groenten en fruit waarmee zij wat geld verdient. Avelina woont de bijeenkomsten bij van LULU (een organisatie waar wij mee samenwerken), waar zij wekelijks lessen krijgt over zwangerschap, babyverzorging, family planning, sociale vaardigheden en omgaan met geld. Avelina kijkt erg uit naar haar tweede kindje. Ondersteuning in de vorm van een MommaLuv-pakket als de baby geboren is, is erg welkom.

Inge en Victor zijn gekoppeld aan Avelina

Geboortekaartje

Wij realiseren ons hoeveel geluk wij hebben gehad dat wij een kindje hebben gekregen dat in een veilige omgeving geboren is, omringd door zorg en liefde.

Dit is in ontwikkelingslanden niet altijd vanzelfsprekend.

Wij willen jullie vragen om een eventueel kraamcadeau geheel of gedeeltelijk te doneren aan Stichting MommaLuv. De giften zullen heel concreet ingezet worden om o.a. kleding, verzorgingsproducten en een klamboe voor deze moeder en haar newborn te kopen. Op deze manier schenkt ons kindje de kraamcadeautjes als het ware aan haar baby.

Zo geven wij iets van ons geluk aan deze moeder door.

Wat is MommaLuv?

Stel je bent op meerdere vlakken van je leven bezig met duurzaamheid. Je eet bewust, doet aan afvalscheiding en probeert zo min mogelijk te consumeren. En dan.. word je zwanger. Hét moment dat bij je vrienden en familie alle remmen los gaan op het gebied van babyshoppen. Je huis raakt vol, je ontdekt dat je eigenlijk alles wel compleet hebt en je baby moet nog geboren worden. En dan te bedenken dat er aan de andere kant van de wereld moeders zijn die net zo uitkijken naar de geboorte van hun kindje, maar voor wie dat wel gepaard gaat met zorgen of ze hun baby wel alles kunnen bieden wat het nodig heeft.

Lees meer over MommaLuv

Wat is MommaLuv?