Kun je niet op het event komen, maar wil je toch bijdragen?

Dat is enorm lief en kan. Lees snel verder!

Op Wereldvrouwendag - 8 maart 2023, organiseren wij een prachtig benefietevenement in het teken van sterke mama's. Wij vieren de superkrachten van moeders overal ter wereld. Deze avond zal gevuld worden met mooie talks van inspirerende mama's en fijne muziek. Dit alles met een Afrikaans tintje - Viva Africa! Met jouw kaartje sponsor jij direct een MommaLuv Birth pakket (een pakket met kraammaterialen). Hiermee bewerkstellig je een veilige bevalling voor een Ghanese mama. Hoe mooi is dat?!

Nu kan niet iedereen erbij zijn, en we kregen de vraag of men dan op een andere manier kan bijdragen. NATUURLIJK! Op deze pagina kun je een donatie doen en deze tellen we op bij de totale opbrengst van de benefietavond. Zo hopen we nóg meer MommaLuv Birth pakketten te kunnen sponsoren in Ghana.

Veel dank!
Mandy, Daphne, Eva, Brigitte, Mees en Teun
Stichting MommaLuv en Supreme Events

Kun je niet op het event komen, maar wil je toch bijdragen?

Wat is MommaLuv?

Stel je bent op meerdere vlakken van je leven bezig met duurzaamheid. Je eet bewust, doet aan afvalscheiding en probeert zo min mogelijk te consumeren. En dan.. word je zwanger. Hét moment dat bij je vrienden en familie alle remmen los gaan op het gebied van babyshoppen. Je huis raakt vol, je ontdekt dat je eigenlijk alles wel compleet hebt en je baby moet nog geboren worden. En dan te bedenken dat er aan de andere kant van de wereld moeders zijn die net zo uitkijken naar de geboorte van hun kindje, maar voor wie dat wel gepaard gaat met zorgen of ze hun baby wel alles kunnen bieden wat het nodig heeft.

Lees meer over MommaLuv

Wat is MommaLuv?