The Travelicious Family weer in actie

Rinkje en Wouter konden vorig jaar maar liefst 30 Afrikaanse moeders ondersteunen met MommaLuv-pakketten na de geboorte van hun dochtertje Louise. Deze MommaLuv-pakketten bestaan o.a. uit verzorgingsproducten, een klamboe, kleding en een badje. Allemaal ‘essential needs’ zodat de baby’s in Afrika hun leventje veilig opstarten. Het succes van vorig jaar is mede mogelijk gemaakt door de gulle giften van familie, vrienden en volgers.

Onlangs hebben Rinkje, Wouter en de kinderen een bezoek gebracht aan één van de gezinnen die zij vorig jaar in Uganda ondersteunden. Papa Muwanika waarvan zijn vrouw overleed tijdens de geboorte van de tweeling. Erg schrijnend. MommaLuv en The Travelicious Family besloten dan ook met elkaar een eenmalig project op te zetten waarbij we Muwanika en zijn 7 kinderen o.a. konden helpen met het bouwen van een douche en wc bij hun huis, geiten en een koe, scholing voor de kinderen én een eigen winkeltje voor Muwanika. Levensveranderend voor deze papa.

The Travelicious Family komt weer in actie voor MommaLuv. Met jullie donaties kunnen we moeders en newborns van MommaLuv-pakketten voorzien en zo een wezenlijk verschil maken voor kleintjes all around the world.

The Travelicious Family weer in actie

Geboortekaartje

Wij realiseren ons hoeveel geluk wij hebben gehad dat wij een kindje hebben gekregen dat in een veilige omgeving geboren is, omringd door zorg en liefde.

Dit is in ontwikkelingslanden niet altijd vanzelfsprekend.

Wij willen jullie vragen om een eventueel kraamcadeau geheel of gedeeltelijk te doneren aan Stichting MommaLuv. De giften zullen heel concreet ingezet worden om o.a. kleding, verzorgingsproducten en een klamboe voor deze moeder en haar newborn te kopen. Op deze manier schenkt ons kindje de kraamcadeautjes als het ware aan haar baby.

Zo geven wij iets van ons geluk aan deze moeder door.

Wat is MommaLuv?

Stel je bent op meerdere vlakken van je leven bezig met duurzaamheid. Je eet bewust, doet aan afvalscheiding en probeert zo min mogelijk te consumeren. En dan.. word je zwanger. Hét moment dat bij je vrienden en familie alle remmen los gaan op het gebied van babyshoppen. Je huis raakt vol, je ontdekt dat je eigenlijk alles wel compleet hebt en je baby moet nog geboren worden. En dan te bedenken dat er aan de andere kant van de wereld moeders zijn die net zo uitkijken naar de geboorte van hun kindje, maar voor wie dat wel gepaard gaat met zorgen of ze hun baby wel alles kunnen bieden wat het nodig heeft.

Lees meer over MommaLuv

Wat is MommaLuv?