Spread the MommaLuv - Help jij mee?

* Om nóg meer moeders wereldwijd te kunnen ondersteunen na de geboorte van hun kindje?
* Om nóg meer baby’s een betere opstart van hun leventje te geven?
* Om ervoor te zorgen dat IEDEREEN in Nederland MommaLuv leert kennen?


Spread the MommaLuv

MommaLuv is nog niet bekend genoeg en we hebben een prachtige campagne ontwikkeld om hier verandering in te brengen: #spreadthemommaluv! Voor deze campagne hebben we deze leuke Afrikaanse haarbandjes laten maken. Deze krijg je gratis thuisgestuurd als je een donatie van 25 euro doet. Door deze fundraising kan MommaLuv écht groeien en kunnen we nog veel meer moeders gaan helpen, nu en in de toekomst!

Wat vragen we jou?

Nadat je het haarbandje hebt ontvangen willen we je vragen om op Instagram of Facebook een foto te delen waarop jij het haarbandje draagt, en hiermee aandacht te vragen voor deze fundraising én MommaLuv. Het zou fantastisch zijn als jullie MommaLuv willen taggen (@stichtingmommaluv) en de hashtag #spreadthemommaluv willen delen. We hopen natuurlijk dat zoveel mogelijk mensen doneren en delen!

Spread the MommaLuv - Help jij mee?

IK DOE MEE aan #spreadthemommaluv, doneer 25 euro en ontvang een Afrikaans haarbandje!

Deze haarbandjes zijn gemaakt door de Yourright Foundation die ontwikkelingswerk doet in o.a. Tanzania. Hierdoor gaat 100% van de opbrengst van deze fundraising dus naar het goede doel.

Hoe gaaf zou het zijn als MommaLuv viraal gaat met deze mooie #spreadthemommaluv campagne? Als we hierdoor op veel grotere schaal te werk kunnen gaan? Help jij mee?

Lees meer over MommaLuv