Spread the MommaLuv - Help jij mee?

* Om nóg meer moeders wereldwijd te kunnen ondersteunen na de geboorte van hun kindje?
* Om nóg meer baby’s een betere opstart van hun leventje te geven?
* Om ervoor te zorgen dat IEDEREEN in Nederland MommaLuv leert kennen?


Spread the MommaLuv

MommaLuv is nog niet bekend genoeg en we hebben een prachtige campagne ontwikkeld om hier verandering in te brengen: #spreadthemommaluv! Voor deze campagne hebben we deze leuke Afrikaanse haarbandjes laten maken. Deze krijg je gratis thuisgestuurd als je een donatie van 25 euro doet. Door deze fundraising kan MommaLuv écht groeien en kunnen we nog veel meer moeders gaan helpen, nu en in de toekomst!

Wat vragen we jou?

Nadat je het haarbandje hebt ontvangen willen we je vragen om op Instagram of Facebook een foto te delen waarop jij het haarbandje draagt, en hiermee aandacht te vragen voor deze fundraising én MommaLuv. Het zou fantastisch zijn als jullie MommaLuv willen taggen (@stichtingmommaluv) en de hashtag #spreadthemommaluv willen delen. We hopen natuurlijk dat zoveel mogelijk mensen doneren en delen!

Spread the MommaLuv - Help jij mee?

Geboortekaartje

Wij realiseren ons hoeveel geluk wij hebben gehad dat wij een kindje hebben gekregen dat in een veilige omgeving geboren is, omringd door zorg en liefde.

Dit is in ontwikkelingslanden niet altijd vanzelfsprekend.

Wij willen jullie vragen om een eventueel kraamcadeau geheel of gedeeltelijk te doneren aan Stichting MommaLuv. De giften zullen heel concreet ingezet worden om o.a. kleding, verzorgingsproducten en een klamboe voor deze moeder en haar newborn te kopen. Op deze manier schenkt ons kindje de kraamcadeautjes als het ware aan haar baby.

Zo geven wij iets van ons geluk aan deze moeder door.

Wat is MommaLuv?

Stel je bent op meerdere vlakken van je leven bezig met duurzaamheid. Je eet bewust, doet aan afvalscheiding en probeert zo min mogelijk te consumeren. En dan.. word je zwanger. Hét moment dat bij je vrienden en familie alle remmen los gaan op het gebied van babyshoppen. Je huis raakt vol, je ontdekt dat je eigenlijk alles wel compleet hebt en je baby moet nog geboren worden. En dan te bedenken dat er aan de andere kant van de wereld moeders zijn die net zo uitkijken naar de geboorte van hun kindje, maar voor wie dat wel gepaard gaat met zorgen of ze hun baby wel alles kunnen bieden wat het nodig heeft.

Lees meer over MommaLuv

Wat is MommaLuv?