Monique en Stephan zijn gekoppeld aan Alletta

Alletta Africana is 44 jaar oud en ze woont in Windhoek-Namibië. Ze staat op het punt te bevallen van haar 6e kind. Alletta heeft 1 dochter van 13 jaar oud en verder allemaal zoontjes van 11, 10, 8 en 3 jaar. De vader van haar oudste drie kinderen is overleden. De vader van haar kindje op komst is dezelfde als die van haar jongste kinderen. Hij komt vaak langs bij het huis waar Alletta en haar kinderen wonen, maar hij woont niet bij hen. Hij probeert hen wel financieel te supporten, maar dat lukt niet altijd. Nu wonen Alletta en haar kinderen bij haar broer en schoonzus in huis. Zij wonen in Katutura, de grootste sloppenwijk van Namibië. Als haar baby straks weer wat ouder is, zal Alletta weer werk proberen te vinden als Franse en Engelse lerares. Dit deed ze voorheen om haar kinderen te onderhouden. Ondersteuning in de vorm van een MommaLuv-pakket wanneer haar kindje straks geboren is, is erg welkom!

Monique en Stephan zijn gekoppeld aan Alletta

Geboortekaartje

Wij realiseren ons hoeveel geluk wij hebben gehad dat wij een kindje hebben gekregen dat in een veilige omgeving geboren is, omringd door zorg en liefde.

Dit is in ontwikkelingslanden niet altijd vanzelfsprekend.

Wij willen jullie vragen om een eventueel kraamcadeau geheel of gedeeltelijk te doneren aan Stichting MommaLuv. De giften zullen heel concreet ingezet worden om o.a. kleding, verzorgingsproducten en een klamboe voor deze moeder en haar newborn te kopen. Op deze manier schenkt ons kindje de kraamcadeautjes als het ware aan haar baby.

Zo geven wij iets van ons geluk aan deze moeder door.

Wat is MommaLuv?

Stel je bent op meerdere vlakken van je leven bezig met duurzaamheid. Je eet bewust, doet aan afvalscheiding en probeert zo min mogelijk te consumeren. En dan.. word je zwanger. Hét moment dat bij je vrienden en familie alle remmen los gaan op het gebied van babyshoppen. Je huis raakt vol, je ontdekt dat je eigenlijk alles wel compleet hebt en je baby moet nog geboren worden. En dan te bedenken dat er aan de andere kant van de wereld moeders zijn die net zo uitkijken naar de geboorte van hun kindje, maar voor wie dat wel gepaard gaat met zorgen of ze hun baby wel alles kunnen bieden wat het nodig heeft.

Lees meer over MommaLuv

Wat is MommaLuv?