MommaLuv gaat een samenwerking aan met de prachtige stichting Return to Sender.

Een aantal jaren loop ik al met het idee van een babyshowerpakket. Dat er op een babyshower van een mama-to-be hier in Nederland ook een moeder in een ontwikkelingsland ‘meeviert’. Dat hier cadeautjes worden gegeven, maar ook daar! Dat de babyshower hiermee extra bijzonder wordt en nóg meer betekenis krijgt. Ik probeerde en ontwikkelde het één en ander, maar het kwam nooit zo uit de verf zoals ik het wilde..

En toen.. ontmoette ik Daphne van Return to Sender, en vielen alle puzzelstukjes in elkaar. We hebben samen dit GEWELDIGE pakket samengesteld met prachtige producten van Return to Sender. Een mand, dekentje, mobiel, knuffel, slinger en een gevuld fotolijstje- allemaal gemaakt door (voornamelijk) vrouwen in de armste regio’s van de wereld. Zij ontvangen dankzij de verkoop van deze producten een eerlijk loon en werken in veilige omstandigheden. En wat dit pakket éxtra bijzonder maakt is dat MommaLuv ook een mama in een ontwikkelingsland verblijdt met een pakket met babyspullen. Zo heeft het kindje daar een betere opstart van zijn leventje. Onze samenwerking klopt aan alle kanten, vind je niet?

Dus, ben je op zoek naar het PERFECTE cadeau voor de babyshower van jouw vriendin? Dan is het babyshowerpakket van Return to Sender en MommaLuv wat je wilt geven!

Klik hier voor het babyshowerpakket voor een meisje.

Klik hier voor het babyshowerpakket voor een jongen.

Recent news

4 oktober 2019 – ‘Hooked on Giving’ – benefiet voor MommaLuv in Rotterdam
Read more
13 oktober 2019: Mandy als keynote-speaker op de Zwangerschaps- en ouderschapsbeurs in de Achterhoek
Read more