Nisita en Evert zijn gekoppeld aan Pauleta

Dit is Pauleta, ze is 20 jaar en verwacht haar kindje begin oktober. Pauleta is schoonmaakster en haar vriend is chauffeur. Ze wonen in Guinee-Bissau, dit is één van de armste landen ter wereld. Ondersteuning in de vorm van een MommaLuv-pakket wanneer de baby straks geboren is, is erg welkom.

Nisita and Evert have been coupled with Pauleta

This is Pauleta, she is 20 years old and is expecting her first child in the beginning of October. Pauleta is cleaning lady and her boyfriend is driver. The live in Guinee-Bissau, this is one of the poorest countries in the world. Support in form of receiving a MommaLuv-package for when the baby is born, is very welcome.

We are very lucky to have a baby born in a safe environment, surrounded by care and love.

This is not always the case in developing countries.

We would like to ask you to donate a maternity gift to the MommaLuv Foundation. The donations will be used direclty to buy clothing, care products and a mosquito net for this mother and her newborn. In this way, our child gives the maternity gifts to her baby.

In this way we pass on some of our happiness to this mother.

Nisita en Evert zijn gekoppeld aan Pauleta

Geboortekaartje

Wij realiseren ons hoeveel geluk wij hebben gehad dat wij een kindje hebben gekregen dat in een veilige omgeving geboren is, omringd door zorg en liefde.

Dit is in ontwikkelingslanden niet altijd vanzelfsprekend.

Wij willen jullie vragen om een eventueel kraamcadeau geheel of gedeeltelijk te doneren aan Stichting MommaLuv. De giften zullen heel concreet ingezet worden om o.a. kleding, verzorgingsproducten en een klamboe voor deze moeder en haar newborn te kopen. Op deze manier schenkt ons kindje de kraamcadeautjes als het ware aan haar baby.

Zo geven wij iets van ons geluk aan deze moeder door.

Wat is MommaLuv?

Stel je bent op meerdere vlakken van je leven bezig met duurzaamheid. Je eet bewust, doet aan afvalscheiding en probeert zo min mogelijk te consumeren. En dan.. word je zwanger. Hét moment dat bij je vrienden en familie alle remmen los gaan op het gebied van babyshoppen. Je huis raakt vol, je ontdekt dat je eigenlijk alles wel compleet hebt en je baby moet nog geboren worden. En dan te bedenken dat er aan de andere kant van de wereld moeders zijn die net zo uitkijken naar de geboorte van hun kindje, maar voor wie dat wel gepaard gaat met zorgen of ze hun baby wel alles kunnen bieden wat het nodig heeft.

Lees meer over MommaLuv

Wat is MommaLuv?