Kenkô x MommaLuv

Ken je Kenkô al? Kenkô is een natuurlijke verzorgingslijn voor moeder en kind. Vol met ingrediënten die de band tussen jou en je baby versterken. Vanaf nu draag je óók bij aan de band tussen een moeder en kind in Afrika. Want namens Kenkô deelt MommaLuv elke maand een babypakket met basisbenodigdheden uit.

Onze focus: een gezonde en veilige bevalling

Kenkô is afgeleid van het Japanse woord gezondheid. Weinig is er belangrijker tijdens een bevalling: samen gezond en veilig aan een nieuw hoofdstuk beginnen. Vanaf het moment dat een kindje ter wereld komt, zijn moeder en baby intuïtief op elkaar afgestemd. Een baby herkent de geur van de moeder uit duizenden. Dit oergevoel is doorvertaald naar de natuurlijke verzorgingslijn.

Verzorgingsproducten hier én daar

Met de olie, sprays en crèmes van Kenkô koester je de waardevolle momenten rondom de geboorte van je kind. Wat extra goed voelt, is dat dankzij jouw aankoop een moeder in Afrika een babypakket ontvangt van MommaLuv. Het pakket bevat alle basisbenodigdheden. Denk aan een klamboe, badje, luiers en zeker ook: verzorgingsproducten. Alles lokaal ingekocht, zodat iederéén erop vooruitgaat.

Momma knows best

Door samen te werken met Kenkô, dragen we zorg voor zoveel mogelijk mama’s-to-be. Zodat zij weer zorg kunnen dragen voor hun kleintjes. Op hun eigen manier. We geloven 100% in de kracht van elke vrouw. 

Neem zeker een kijkje op de website van Kenkô.

Recent news

Taj MoM x MommaLuv
Read more
WeDunia x MommaLuv
Read more