Sandrah Adongo uit Jinja-Uganda

Deze jonge mama is op 24 juli bevallen van een gezonde tweeling. Het zijn een jongen en een meisje en ze hebben nog geen naam. Die komt volgens Sandrah 'when the time is right'. Het meisje woog 2800 gram en het jongetje 2400 gram. Moeder en baby's maken het goed. Sandrah kan extra ondersteuning in de vorm van een MommaLuv-pakket goed gebruiken.Lieve vrienden en familie,

Wat fijn dat jullie op deze manier de verjaardag van Jasmijn & June extra bijzonder maken. De meiden krijgen van ons een prachtig speelcadeau voor hun 1e verjaardag en dat lijkt ons meer dan genoeg. Ontzettend lief dat jullie deze tweelingmoeder Sandrah Adongo in Uganda samen met ons willen helpen om haar kindjes een veilige start te bieden. Met behulp van jullie bijdrage ontvangt deze moeder een pakket met alle basisbenodigdheden voor haar en haar kindjes.

Wij hebben maar geluk met twee prachtig gezonde meiden, een veilige omgeving en al die lieve vrienden & familie.

Alle liefs voor jullie en nogmaals bedankt! Annelie en Henk

Sandrah Adongo uit Jinja-Uganda

Wat is MommaLuv?

Stel je bent op meerdere vlakken van je leven bezig met duurzaamheid. Je eet bewust, doet aan afvalscheiding en probeert zo min mogelijk te consumeren. En dan.. word je zwanger. Hét moment dat bij je vrienden en familie alle remmen los gaan op het gebied van babyshoppen. Je huis raakt vol, je ontdekt dat je eigenlijk alles wel compleet hebt en je baby moet nog geboren worden. En dan te bedenken dat er aan de andere kant van de wereld moeders zijn die net zo uitkijken naar de geboorte van hun kindje, maar voor wie dat wel gepaard gaat met zorgen of ze hun baby wel alles kunnen bieden wat het nodig heeft.

Lees meer over MommaLuv

Wat is MommaLuv?