Afscheid

27 oktober 2022 is het dan zover:

Ik heb met veel plezier afgelopen jaar gewerkt in bibliotheek Zuid Kennemerland Haarlem. Het begon voor enkele maanden maar is al heel snel een jaar geworden. Brigitta Fijen, bedankt dat ik ook mijn stage hier heb mogen uitvoeren. Via deze weg wil ik iedereen bedanken voor hun geduld en begrip in de samenwerking. Ellen Rijsemus wil ik in het bijzonder bedanken voor deze kans, het gunnen van deze gelegenheid samen met Michel Hoogerwerf. Ellen bedankt ook voor de periode dat ik moest roeien met de riemen die ik had, waarbij jij voor mij beschikbaar bent geweest. Ik wens ieder alle goeds en wie weet tot ziens.

Namens mijn afscheid een donatie zou ik zeer waarderen voor Amy Skrywer (18) uit Rehoboth, Namibië. Amy verwacht op 12 november haar eerste kindje. Ze zit nog op school. Ondersteuning in de vorm van een MommaLuv-pakket wanneer de baby straks geboren is, is erg welkom!

Vriendelijke groet, Gülsen Coşar

Afscheid

Wat is MommaLuv?

Stel je bent op meerdere vlakken van je leven bezig met duurzaamheid. Je eet bewust, doet aan afvalscheiding en probeert zo min mogelijk te consumeren. En dan.. word je zwanger. Hét moment dat bij je vrienden en familie alle remmen los gaan op het gebied van babyshoppen. Je huis raakt vol, je ontdekt dat je eigenlijk alles wel compleet hebt en je baby moet nog geboren worden. En dan te bedenken dat er aan de andere kant van de wereld moeders zijn die net zo uitkijken naar de geboorte van hun kindje, maar voor wie dat wel gepaard gaat met zorgen of ze hun baby wel alles kunnen bieden wat het nodig heeft.

Lees meer over MommaLuv

Wat is MommaLuv?