Het verhaal van Betty

Betty Massalay woont in Tubmanburg-Liberia. Zij is 30 jaar oud en is in juli uitgerekend van haar derde kindje. De vader van haar twee oudste kinderen is een aantal jaar geleden overleden tijdens de Ebola-crisis. Betty is een tijd alleen geweest. Nu had zij weer een steady relatie met iemand, maar helaas heeft deze man haar verlaten toen zij hem vertelde dat ze zwanger was. Het valt Betty zwaar. Zij woont met haar kinderen bij haar grootmoeder. Die werkt op het land en Betty verkoopt dit voedsel (cassave, mais) op de markt. Ook Betty’s jongere zusje woont bij hen in huis. Straks is er dus nog een extra mondje te voeden en een MommaLuv-pakket voor de opstart is straks heel erg welkom!

Het verhaal van Betty

Geboortekaartje

Wij realiseren ons hoeveel geluk wij hebben gehad dat wij een kindje hebben gekregen dat in een veilige omgeving geboren is, omringd door zorg en liefde.

Dit is in landen als Liberia en Ghana niet altijd vanzelfsprekend.

Wij willen jullie vragen om een eventueel kraamcadeau geheel of gedeeltelijk te doneren aan Stichting MommaLuv. De giften zullen heel concreet ingezet worden om o.a. kleding, verzorgingsproducten en een klamboe voor de kindjes van Sattah en Mary te kopen. Op deze manier schenkt ……. zijn cadeautjes als het ware aan hun baby’s.

Zo geven wij iets van ons geluk aan deze moeders door

Wat is MommaLuv?

Stel je bent op meerdere vlakken van je leven bezig met duurzaamheid. Je eet bewust, doet aan afvalscheiding en probeert zo min mogelijk te consumeren. En dan.. word je zwanger. Hét moment dat bij je vrienden en familie alle remmen los gaan op het gebied van babyshoppen. Je huis raakt vol, je ontdekt dat je eigenlijk alles wel compleet hebt en je baby moet nog geboren worden. En dan te bedenken dat er aan de andere kant van de wereld moeders zijn die net zo uitkijken naar de geboorte van hun kindje, maar voor wie dat wel gepaard gaat met zorgen of ze hun baby wel alles kunnen bieden wat het nodig heeft.

Over ons

Wat is MommaLuv?