Het verhaal van Betty

Betty Massalay woont in Tubmanburg-Liberia. Zij is 30 jaar oud en is in juli uitgerekend van haar derde kindje. De vader van haar twee oudste kinderen is een aantal jaar geleden overleden tijdens de Ebola-crisis. Betty is een tijd alleen geweest. Nu had zij weer een steady relatie met iemand, maar helaas heeft deze man haar verlaten toen zij hem vertelde dat ze zwanger was. Het valt Betty zwaar. Zij woont met haar kinderen bij haar grootmoeder. Die werkt op het land en Betty verkoopt dit voedsel (cassave, mais) op de markt. Ook Betty’s jongere zusje woont bij hen in huis. Straks is er dus nog een extra mondje te voeden en een MommaLuv-pakket voor de opstart is straks heel erg welkom!

Het verhaal van Betty

IK DOE MEE aan #spreadthemommaluv, doneer 25 euro en ontvang een Afrikaans haarbandje!

Deze haarbandjes zijn gemaakt door de Yourright Foundation die ontwikkelingswerk doet in o.a. Tanzania. Hierdoor gaat 100% van de opbrengst van deze fundraising dus naar het goede doel.

Hoe gaaf zou het zijn als MommaLuv viraal gaat met deze mooie #spreadthemommaluv campagne? Als we hierdoor op veel grotere schaal te werk kunnen gaan? Help jij mee?

Lees meer over MommaLuv