Julia en Ben zijn gekoppeld aan Fotbomh

Fotbomh is 29 jaar en woont in Guinee-Bissau. Ze verwacht in november haar derde kindje. Fotbomh heeft al twee dochters van 12 en 6 jaar en hoopt nu stiekem op een jongetje. Ze heeft nooit een echo gehad, dus het zal tot de bevalling een verrassing blijven. Fotbomh is al jaren samen met haar man. Op het moment hebben ze het zwaar omdat hij recent zijn baan is verloren. Met een derde kindje op komst is de noodzaak groot om zo snel mogelijk iets anders te vinden. Helaas is het niet makkelijk. Ondersteuning in de vorm van een MommaLuv-pakket als de baby geboren is, is erg welkom.

Julia en Ben zijn gekoppeld aan Fotbomh

Geboortekaartje

Wij realiseren ons hoeveel geluk wij hebben gehad dat wij een kindje hebben gekregen dat in een veilige omgeving geboren is, omringd door zorg en liefde.

Dit is in ontwikkelingslanden niet altijd vanzelfsprekend.

Wij willen jullie vragen om een eventueel kraamcadeau geheel of gedeeltelijk te doneren aan Stichting MommaLuv. De giften zullen heel concreet ingezet worden om o.a. kleding, verzorgingsproducten en een klamboe voor deze moeder en haar newborn te kopen. Op deze manier schenkt ons kindje de kraamcadeautjes als het ware aan haar baby.

Zo geven wij iets van ons geluk aan deze moeder door.

Wat is MommaLuv?

Stel je bent op meerdere vlakken van je leven bezig met duurzaamheid. Je eet bewust, doet aan afvalscheiding en probeert zo min mogelijk te consumeren. En dan.. word je zwanger. Hét moment dat bij je vrienden en familie alle remmen los gaan op het gebied van babyshoppen. Je huis raakt vol, je ontdekt dat je eigenlijk alles wel compleet hebt en je baby moet nog geboren worden. En dan te bedenken dat er aan de andere kant van de wereld moeders zijn die net zo uitkijken naar de geboorte van hun kindje, maar voor wie dat wel gepaard gaat met zorgen of ze hun baby wel alles kunnen bieden wat het nodig heeft.

Lees meer over MommaLuv

Wat is MommaLuv?