Carlijn en Pieter zijn gekoppeld aan Celeste

Celeste is 27 jaar oud en woont in Guinee-Bissau. Dit is één van de armste landen ter wereld. Zij en haar man verwachten eind december hun eerste kindje. Vanwege complicaties tijdens de zwangerschap is er een echo gemaakt. Dat is niet gebruikelijk in het gebied waar Celeste woont. Alles gaat goed met het kindje en ze weten nu dat het een meisje wordt. Celeste heeft zelf geen werk en haar man is metselaar. Ondersteuning in de vorm van een MommaLuv-pakket als hun dochtertje straks geboren is, is erg welkom!

Carlijn en Pieter zijn gekoppeld aan Celeste

Geboortekaartje

Wij realiseren ons hoeveel geluk wij hebben gehad dat wij een kindje hebben gekregen dat in een veilige omgeving geboren is, omringd door zorg en liefde.

Dit is in ontwikkelingslanden niet altijd vanzelfsprekend.

Wij willen jullie vragen om een eventueel kraamcadeau geheel of gedeeltelijk te doneren aan Stichting MommaLuv. De giften zullen heel concreet ingezet worden om o.a. kleding, verzorgingsproducten en een klamboe voor deze moeder en haar newborn te kopen. Op deze manier schenkt ons kindje de kraamcadeautjes als het ware aan haar baby.

Zo geven wij iets van ons geluk aan deze moeder door.

Wat is MommaLuv?

Stel je bent op meerdere vlakken van je leven bezig met duurzaamheid. Je eet bewust, doet aan afvalscheiding en probeert zo min mogelijk te consumeren. En dan.. word je zwanger. Hét moment dat bij je vrienden en familie alle remmen los gaan op het gebied van babyshoppen. Je huis raakt vol, je ontdekt dat je eigenlijk alles wel compleet hebt en je baby moet nog geboren worden. En dan te bedenken dat er aan de andere kant van de wereld moeders zijn die net zo uitkijken naar de geboorte van hun kindje, maar voor wie dat wel gepaard gaat met zorgen of ze hun baby wel alles kunnen bieden wat het nodig heeft.

Lees meer over MommaLuv

Wat is MommaLuv?