Wendy en Dennis zijn gekoppeld aan Nancy

Nancy Swartz is 25 jaar oud en woont in Windhoek-Namibië. Zij verwacht in maart haar tweede kindje. Ze heeft al een zoontje van 3 jaar oud. Hij heeft een andere vader dan het kindje op komst. Nancy woont niet samen met haar vriend, maar hij geeft aan wel bij te gaan dragen wanneer het kindje geboren is. Nancy woont bij haar moeder en zus in huis, samen met 8 kinderen. Het is een klein zinken huisje in de sloppenwijk Katutura. Zij werkt als schoonmaakster op oproepbasis en zoekt dringend naar meer adressen voor als ze straks bevallen is. Haar hobby is muziek luisteren. Nancy kijkt erg uit naar de geboorte van haar kindje. Ondersteuning in de vorm van een MommaLuv-pakket als het kindje straks geboren is, is zeer welkom!

Wendy en Dennis zijn gekoppeld aan Nancy

Geboortekaartje

Wij realiseren ons hoeveel geluk wij hebben gehad dat wij een kindje hebben gekregen dat in een veilige omgeving geboren is, omringd door zorg en liefde.

Dit is in ontwikkelingslanden niet altijd vanzelfsprekend.

Wij willen jullie vragen om een eventueel kraamcadeau geheel of gedeeltelijk te doneren aan Stichting MommaLuv. De giften zullen heel concreet ingezet worden om o.a. kleding, verzorgingsproducten en een klamboe voor deze moeder en haar newborn te kopen. Op deze manier schenkt ons kindje de kraamcadeautjes als het ware aan haar baby.

Zo geven wij iets van ons geluk aan deze moeder door.

Wat is MommaLuv?

Stel je bent op meerdere vlakken van je leven bezig met duurzaamheid. Je eet bewust, doet aan afvalscheiding en probeert zo min mogelijk te consumeren. En dan.. word je zwanger. Hét moment dat bij je vrienden en familie alle remmen los gaan op het gebied van babyshoppen. Je huis raakt vol, je ontdekt dat je eigenlijk alles wel compleet hebt en je baby moet nog geboren worden. En dan te bedenken dat er aan de andere kant van de wereld moeders zijn die net zo uitkijken naar de geboorte van hun kindje, maar voor wie dat wel gepaard gaat met zorgen of ze hun baby wel alles kunnen bieden wat het nodig heeft.

Lees meer over MommaLuv

Wat is MommaLuv?