Anneloes en Olivier zijn gekoppeld aan Konstansia

Konstansia Shaatalishi Daniël is 22 jaar oud en woont in Windhoek-Namibië. Zij is begin februari uitgerekend van haar eerste kindje. Zij woont bij haar broer en zijn vriendin in een huisje in Katutura, de grootste sloppenwijk van Namibië. Konstansia heeft wel een relatie met de vader van haar kindje op komst, maar ze vraagt zich af of hij ook echt verantwoordelijkheid gaat nemen. Zij heeft haar middelbare schooldiploma, maar heeft op het moment geen baan. Mede door de lockdown is het lastig om een baan te vinden. Als we Konstansia vragen naar haar hobby’s dan zegt ze dat ze graag de krant leest. Ondersteuning in de vorm van een MommaLuv-pakket als haar kindje straks geboren is, is erg welkom!

Anneloes en Olivier zijn gekoppeld aan Konstansia

Geboortekaartje

Wij realiseren ons hoeveel geluk wij hebben gehad dat wij een kindje hebben gekregen dat in een veilige omgeving geboren is, omringd door zorg en liefde.

Dit is in ontwikkelingslanden niet altijd vanzelfsprekend.

Wij willen jullie vragen om een eventueel kraamcadeau geheel of gedeeltelijk te doneren aan Stichting MommaLuv. De giften zullen heel concreet ingezet worden om o.a. kleding, verzorgingsproducten en een klamboe voor deze moeder en haar newborn te kopen. Op deze manier schenkt ons kindje de kraamcadeautjes als het ware aan haar baby.

Zo geven wij iets van ons geluk aan deze moeder door.

Wat is MommaLuv?

Stel je bent op meerdere vlakken van je leven bezig met duurzaamheid. Je eet bewust, doet aan afvalscheiding en probeert zo min mogelijk te consumeren. En dan.. word je zwanger. Hét moment dat bij je vrienden en familie alle remmen los gaan op het gebied van babyshoppen. Je huis raakt vol, je ontdekt dat je eigenlijk alles wel compleet hebt en je baby moet nog geboren worden. En dan te bedenken dat er aan de andere kant van de wereld moeders zijn die net zo uitkijken naar de geboorte van hun kindje, maar voor wie dat wel gepaard gaat met zorgen of ze hun baby wel alles kunnen bieden wat het nodig heeft.

Lees meer over MommaLuv

Wat is MommaLuv?