Annewil en Storm zijn gekoppeld aan Pessana

Pessana Eiases is 31 jaar oud en verwacht haar 2e kindje in november. Zij woont in Windhoek-Namibië. Ze heeft bij haar eerste kindje een keizersnede gehad, en er staat nu weer een keizersnede gepland op 30 november. Pessana heeft al een 4-jarig zoontje met de naam Gift. Hij heeft een andere vader dan het kindje op komst. Pessana en Gift wonen met haar huidige man en 15 andere mensen in een familiehuis in de sloppenwijk Katutura. Pessana heeft geen baan op het moment, maar houdt heel erg van koken. Ze kan hier af en toe iets mee verdienen. Ondersteuning in de vorm van een MommaLuv-pakket als de baby geboren is, is erg welkom.

Annewil en Storm zijn gekoppeld aan Pessana

Geboortekaartje

Wij realiseren ons hoeveel geluk wij hebben gehad dat wij een kindje hebben gekregen dat in een veilige omgeving geboren is, omringd door zorg en liefde.

Dit is in ontwikkelingslanden niet altijd vanzelfsprekend.

Wij willen jullie vragen om een eventueel kraamcadeau geheel of gedeeltelijk te doneren aan Stichting MommaLuv. De giften zullen heel concreet ingezet worden om o.a. kleding, verzorgingsproducten en een klamboe voor deze moeder en haar newborn te kopen. Op deze manier schenkt ons kindje de kraamcadeautjes als het ware aan haar baby.

Zo geven wij iets van ons geluk aan deze moeder door.

Wat is MommaLuv?

Stel je bent op meerdere vlakken van je leven bezig met duurzaamheid. Je eet bewust, doet aan afvalscheiding en probeert zo min mogelijk te consumeren. En dan.. word je zwanger. Hét moment dat bij je vrienden en familie alle remmen los gaan op het gebied van babyshoppen. Je huis raakt vol, je ontdekt dat je eigenlijk alles wel compleet hebt en je baby moet nog geboren worden. En dan te bedenken dat er aan de andere kant van de wereld moeders zijn die net zo uitkijken naar de geboorte van hun kindje, maar voor wie dat wel gepaard gaat met zorgen of ze hun baby wel alles kunnen bieden wat het nodig heeft.

Lees meer over MommaLuv

Wat is MommaLuv?