Han en Tú zijn gekoppeld aan Julieta uit Guinee-Bissau en Lydia uit Namibië

Julieta is 32 jaar oud en woont in Guinee-Bissau. Dit is één van de armste landen ter wereld. Zij verwacht eind maart haar tweede kindje. Julieta’s man is al een tijd werkzoekend en zij besloot het heft in eigen hand te nemen en een opleiding tot lerares te starten. Ondersteuning in de vorm van een MommaLuv-pakket wanneer het kindje geboren is, is straks erg welkom.

Lydia Kahono is 38 jaar oud en woont in Namibië. Zij heeft al 3 oudere dochters: Luzenette (19), Rachel (16) en Grace (11). Lydia is al een tijd niet meer samen met hun vader. Op dit moment verwacht Lydia een kindje met haar nieuwe partner. De grote zussen kijken erg uit naar hun broertje of zusje. Lydia werkt fulltime bij een naaldwerkproject dat schooluniformen maakt. Zij woont met haar gezin in Katutura, de grootste sloppenwijk van Windhoek. Ook hier is een MommaLuv-pakket straks meer dan welkom.

*

Wij zijn Han & Tú: een stel sinds 2011, getrouwd sinds 2019 en - als alles voorspoedig loopt - rond mei 2022 de trotse papa en mama van een gezonde kleine meid.

Wij kijken al een tijdje uit naar het hebben van gezinnetje, en ondanks dat de afgelopen 2 jaar niet helemaal volgens plan zijn gegaan, voelen we ons zeer gelukkig waar we nu staan. In verwachting van ons eerste kind die alle zorg, liefde en aandacht krijgt - met een veilige omgeving die klaarstaat om haar te verwelkomen.

Wij hebben het geluk haar te kunnen voorbereiden op een leven vol mogelijkheden. Tegelijkertijd realiseren wij ons dat niet alle ouders in spe in zulke omstandigheden leven. Daarom dragen wij graag een steentje bij om moeders en baby's via MommaLuv een goede start te geven.

Han en Tú zijn gekoppeld aan Julieta uit Guinee-Bissau en Lydia uit Namibië

Geboortekaartje

Wij realiseren ons hoeveel geluk wij hebben gehad dat wij een kindje hebben gekregen dat in een veilige omgeving geboren is, omringd door zorg en liefde.

Dit is in ontwikkelingslanden niet altijd vanzelfsprekend.

Wij willen jullie vragen om een eventueel kraamcadeau geheel of gedeeltelijk te doneren aan Stichting MommaLuv. De giften zullen heel concreet ingezet worden om o.a. kleding, verzorgingsproducten en een klamboe voor deze moeder en haar newborn te kopen. Op deze manier schenkt ons kindje de kraamcadeautjes als het ware aan haar baby.

Zo geven wij iets van ons geluk aan deze moeder door.

Wat is MommaLuv?

Stel je bent op meerdere vlakken van je leven bezig met duurzaamheid. Je eet bewust, doet aan afvalscheiding en probeert zo min mogelijk te consumeren. En dan.. word je zwanger. Hét moment dat bij je vrienden en familie alle remmen los gaan op het gebied van babyshoppen. Je huis raakt vol, je ontdekt dat je eigenlijk alles wel compleet hebt en je baby moet nog geboren worden. En dan te bedenken dat er aan de andere kant van de wereld moeders zijn die net zo uitkijken naar de geboorte van hun kindje, maar voor wie dat wel gepaard gaat met zorgen of ze hun baby wel alles kunnen bieden wat het nodig heeft.

Lees meer over MommaLuv

Wat is MommaLuv?