Jon en Bart zijn gekoppeld aan Anmire

De Namibische Anmire Hamases is 22 jaar oud en verwacht haar tweede kindje in juni. Zij heeft al een zoontje van 2 jaar. Zijn naam is Arnoldis. Anmire woont samen met haar moeder en haar zoontje in een kleine shack in Katutura, de grootste sloppenwijk van Namibië. Zij heeft een relatie met de vader van de baby op komst, maar ze wonen dus niet samen. Helaas heeft Anmire op dit moment geen werk. Ondersteuning in de vorm van een MommaLuv-pakket wanneer haar baby straks geboren is, is zeer welkom.

Jon en Bart zijn gekoppeld aan Anmire

Geboortekaartje

Wij realiseren ons hoeveel geluk wij hebben gehad dat wij een kindje hebben gekregen dat in een veilige omgeving geboren is, omringd door zorg en liefde.

Dit is in ontwikkelingslanden niet altijd vanzelfsprekend.

Wij willen jullie vragen om een eventueel kraamcadeau geheel of gedeeltelijk te doneren aan Stichting MommaLuv. De giften zullen heel concreet ingezet worden om o.a. kleding, verzorgingsproducten en een klamboe voor deze moeder en haar newborn te kopen. Op deze manier schenkt ons kindje de kraamcadeautjes als het ware aan haar baby.

Zo geven wij iets van ons geluk aan deze moeder door.

Wat is MommaLuv?

Stel je bent op meerdere vlakken van je leven bezig met duurzaamheid. Je eet bewust, doet aan afvalscheiding en probeert zo min mogelijk te consumeren. En dan.. word je zwanger. Hét moment dat bij je vrienden en familie alle remmen los gaan op het gebied van babyshoppen. Je huis raakt vol, je ontdekt dat je eigenlijk alles wel compleet hebt en je baby moet nog geboren worden. En dan te bedenken dat er aan de andere kant van de wereld moeders zijn die net zo uitkijken naar de geboorte van hun kindje, maar voor wie dat wel gepaard gaat met zorgen of ze hun baby wel alles kunnen bieden wat het nodig heeft.

Lees meer over MommaLuv

Wat is MommaLuv?