Tessa en Quido zijn gekoppeld aan Lione

Lione is 23 jaar oud en woont in Guinee-Bissau. Ze verwacht in november haar eerste kindje. Lione heeft alleen in het begin van haar zwangerschap een echo gehad in het ziekenhuis, dus ze weet niet of het een jongetje of een meisje wordt. Ze heeft een relatie met de vader van haar kindje op komst, maar zegt ons eerlijk dat ze niet weet of hij bij gaat dragen. Lione heeft de middelbare school nooit afgemaakt, maar heeft dit weer opgepakt. Ze wil graag dat ze straks als moeder een diploma en dus meer kansen heeft. Ondersteuning in de vorm van een MommaLuv-pakket als de baby geboren is, is erg welkom.

Tessa en Quido zijn gekoppeld aan Lione

Geboortekaartje

Wij realiseren ons hoeveel geluk wij hebben gehad dat wij een kindje hebben gekregen dat in een veilige omgeving geboren is, omringd door zorg en liefde.

Dit is in ontwikkelingslanden niet altijd vanzelfsprekend.

Wij willen jullie vragen om een eventueel kraamcadeau geheel of gedeeltelijk te doneren aan Stichting MommaLuv. De giften zullen heel concreet ingezet worden om o.a. kleding, verzorgingsproducten en een klamboe voor deze moeder en haar newborn te kopen. Op deze manier schenkt ons kindje de kraamcadeautjes als het ware aan haar baby.

Zo geven wij iets van ons geluk aan deze moeder door.

Wat is MommaLuv?

Stel je bent op meerdere vlakken van je leven bezig met duurzaamheid. Je eet bewust, doet aan afvalscheiding en probeert zo min mogelijk te consumeren. En dan.. word je zwanger. Hét moment dat bij je vrienden en familie alle remmen los gaan op het gebied van babyshoppen. Je huis raakt vol, je ontdekt dat je eigenlijk alles wel compleet hebt en je baby moet nog geboren worden. En dan te bedenken dat er aan de andere kant van de wereld moeders zijn die net zo uitkijken naar de geboorte van hun kindje, maar voor wie dat wel gepaard gaat met zorgen of ze hun baby wel alles kunnen bieden wat het nodig heeft.

Lees meer over MommaLuv

Wat is MommaLuv?