Het verhaal van Anastansia

Anastansia Tjikotoke is 30 jaar oud en woont in Ovitoto -Namibië. Zij is bijna uitgerekend van haar 3e kindje. Helaas dragen de vaders van haar kinderen niet bij in de opvoeding. Anastansia is schoonmaakster en met dit salaris kan zij maar net rondkomen met haar kinderen. Dit kindje op komst is haar eerste zoontje. Ze kijkt er erg naar uit. Anastansia zal straks in het dichtstbijzijnde ziekenhuis bevallen dat 80 km van Ovitoto vandaan ligt. Je kunt er alleen komen via een zandweg, wat betekent dat bepaalde delen alleen te voet kunnen worden afgelegd. Haar wens is dan ook dat zij het allemaal op tijd zal redden. Ondersteuning in de vorm van een MommaLuv-pakket als haar kindje straks geboren is, is zeer welkom.

Het verhaal van Anastansia

Geboortekaartje

Wij realiseren ons hoeveel geluk wij hebben gehad dat wij een kindje hebben gekregen dat in een veilige omgeving geboren is, omringd door zorg en liefde.

Dit is in ontwikkelingslanden niet altijd vanzelfsprekend.

Wij willen jullie vragen om een eventueel kraamcadeau geheel of gedeeltelijk te doneren aan Stichting MommaLuv. De giften zullen heel concreet ingezet worden om o.a. kleding, verzorgingsproducten en een klamboe voor deze moeder en haar newborn te kopen. Op deze manier schenkt ons kindje de kraamcadeautjes als het ware aan haar baby.

Zo geven wij iets van ons geluk aan deze moeder door.

Wat is MommaLuv?

Stel je bent op meerdere vlakken van je leven bezig met duurzaamheid. Je eet bewust, doet aan afvalscheiding en probeert zo min mogelijk te consumeren. En dan.. word je zwanger. Hét moment dat bij je vrienden en familie alle remmen los gaan op het gebied van babyshoppen. Je huis raakt vol, je ontdekt dat je eigenlijk alles wel compleet hebt en je baby moet nog geboren worden. En dan te bedenken dat er aan de andere kant van de wereld moeders zijn die net zo uitkijken naar de geboorte van hun kindje, maar voor wie dat wel gepaard gaat met zorgen of ze hun baby wel alles kunnen bieden wat het nodig heeft.

Lees meer over MommaLuv

Wat is MommaLuv?