Het verhaal van Tjinotjiua

Tjinotjiua Kangumine is 21 jaar oud en woont in Okouu -Namibië. Zij is op 15 juni 2020 uitgerekend van haar 3e kindje. Zij is samen met de vader van haar kindjes maar Tjinotjiua geeft aan dat hij niet echt bijdraagt in de opvoeding. Tjinitjiua zal straks in het dichtstbijzijnde ziekenhuis bevallen dat 50 km van Okouu vandaan ligt. Je kunt er alleen komen via een zandweg, wat betekent dat bepaalde delen alleen te voet kunnen worden afgelegd. Haar wens is dan ook dat zij het allemaal op tijd zal redden. Tjinotjiua kijkt uit naar de geboorte van haar kindje. Ze vindt moeder zijn het leukste dat er is. Ondersteuning in de vorm van een MommaLuv-pakket als haar kindje straks geboren is, is zeer welkom.

Het verhaal van Tjinotjiua

Geboortekaartje

Wij realiseren ons hoeveel geluk wij hebben gehad dat wij een kindje hebben gekregen dat in een veilige omgeving geboren is, omringd door zorg en liefde.

Dit is in ontwikkelingslanden niet altijd vanzelfsprekend.

Wij willen jullie vragen om een eventueel kraamcadeau geheel of gedeeltelijk te doneren aan Stichting MommaLuv. De giften zullen heel concreet ingezet worden om o.a. kleding, verzorgingsproducten en een klamboe voor deze moeder en haar newborn te kopen. Op deze manier schenkt ons kindje de kraamcadeautjes als het ware aan haar baby.

Zo geven wij iets van ons geluk aan deze moeder door.

Wat is MommaLuv?

Stel je bent op meerdere vlakken van je leven bezig met duurzaamheid. Je eet bewust, doet aan afvalscheiding en probeert zo min mogelijk te consumeren. En dan.. word je zwanger. Hét moment dat bij je vrienden en familie alle remmen los gaan op het gebied van babyshoppen. Je huis raakt vol, je ontdekt dat je eigenlijk alles wel compleet hebt en je baby moet nog geboren worden. En dan te bedenken dat er aan de andere kant van de wereld moeders zijn die net zo uitkijken naar de geboorte van hun kindje, maar voor wie dat wel gepaard gaat met zorgen of ze hun baby wel alles kunnen bieden wat het nodig heeft.

Lees meer over MommaLuv

Wat is MommaLuv?