Baby Diaries x MommaLuv

Je zwangerschap en het eerste jaar van je kleintje is een onvergetelijke tijd in je leven. Hou een dagboek bij in de tool van Baby Diaries om deze unieke momenten uit die tijd niet te vergeten.

Een dagboek vol herinneringen

Baby Diaries is een mobiele app en web-applicatie waar vaders en moeders, opa’s en oma’s, broers en zussen of ooms en tantes een persoonlijk dagboek kunnen ontwerpen over de meest bijzonder familieavonturen.

Bundel persoonlijke verhalen, mooie foto’s en aandenkens zoals bijvoorbeeld de echo van jouw kindje of het ziekenhuisbandje in een dagboek van Baby Diaries. Het dagboek kan online gedeeld worden in de vorm van een blog met familie en vrienden. Wanneer het dagboek klaar is kun je het bestellen als een prachtig gedrukt boek in verschillende formaten. Klik hier om je herinneringen te bundelen in een dagboek.

Twee waardevolle cadeaus

De eerste echo, je bolle buik, het inrichten van de babykamer, de bevalling, de eerste woordjes en lachjes zijn bijzondere momenten waar je later graag nog een keer aan terug denkt. Wanneer je ze bundelt in een dagboek herbeleef je deze momenten keer op keer.

Daarnaast help je ook nog een new-born moeder in Afrika wanneer je jouw dagboek vol mooie momenten bestelt bij Baby Diaries. Dankzij jouw dagboek kan MommaLuv nog meer kraampakketten uit delen. Zo geef je niet alleen jezelf een waardevol cadeau, maar ook een mama die het hard nodig heeft.

Recent news

Taj MoM x MommaLuv
Read more
WeDunia x MommaLuv
Read more