4 oktober 2019 – ‘Hooked on Giving’ – benefiet voor MommaLuv in Rotterdam

Sinds de launch van ‘Hooked on Giving’ 10 dagen geleden zit ik een beetje op een roze wolk. Wat zijn er een hoop ondernemers die dit benefietevenement voor MommaLuv supporten! Instagram staat er vol mee! Mensen die zelf niet kunnen, kopen kaartjes voor een ander, er worden talloze ‘extra’s’ aangeboden, en dan heb ik het nog niet eens over de invulling van de avond met FANTASTISCHE sprekers.

Wat is Hooked on Giving precies?

Op 4 oktober 2019 gaat er iets bijzonders plaatsvinden. Mirjam Hegger van o.a. de Hooked on Business podcast organiseert een benefietavond met het thema ‘geven en ontvangen’. Er staan inspirerende sprekers op het podium zoals Thijs Lindhout en Simone Levie! We komen met 100 ondernemers samen in Theater ’t Kapelletje in Rotterdam. En gaan teruggeven..

Waarom dit evenement?

Omdat iedereen in zijn diepste wezen wil geven. Maar soms weet je niet helemaal hoe. Of wacht je het juiste moment af. Met Hooked on Giving hebben we dit evenement gecreëerd. Met de opbrengsten van deze avond kan MommaLuv een verschil gaan maken in het leven van (minstens!) 100 moeders en baby’s in ontwikkelingslanden.

Mirjam interviewde mij in het voorjaar voor haar podcast. Wij ‘klikten’ meteen en toen werd het zaadje voor Mirjam gepland om een evenement te organiseren waarvan de opbrengsten naar MommaLuv zouden gaan. Ze schreef op LinkedIn dit prachtige blog waar ik een beetje stil van word: ‘7 redenen waarom ik MommaLuv steun’. Mirjam werkt zich 7 slagen in de rondte bij het organiseren van dit event (tijdens een verhuizing, o o ..). Ik ben haar ENORM dankbaar!

Ik wil komen!

Jaaaa, het zou geweldig zijn als je erbij bent! Een kaartje is een donatie van 100 euro aan MommaLuv en je kunt je HIER aanmelden. Wat zou ik je graag ontmoeten. Op www.hookedongiving.nl staat er nog meer informatie over het programma.

Ik kan niet, maar wil wel een bijdrage leveren.

Jij kunt meehelpen om de impact rondom ‘Hooked on Giving’ te vergroten door een tientje te doneren via dit betaalverzoek. Dit wordt allemaal opgeteld bij de cheque die ik op 4 oktober in ontvangst mag nemen. De cheque waarmee we een immens verschil kunnen gaan maken aan de andere kant van de wereld.

‘We want you to experience the gift of giving’.

Recent news

Return to Sender x MommaLuv
Read more
13 oktober 2019: Mandy als keynote-speaker op de Zwangerschaps- en ouderschapsbeurs in de Achterhoek
Read more